Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Ora locala

Centrul de informare turistica

*Caravana Marii Uniri
Reprezentantii primariei Cacica au participat in data de 08.11.2018 la ora 18,30, in Sala Auditorium "Joseph Schmidt" a Casei de Cultura a Studentilor Suceava unde a avut loc un program artistic prezentat de ansambluri ale minoritatii rome si minoritatilor reprezentative regiunii Bucovina (Ansamblul Cervona Kalena din Negostina si Ansamblul de cantece si dansuri ale muntenilor polonezi "Solonczanka"). A urmat un concert extraordinar sustinut de Ansamblul Romano Kher, cu invitatul special Emy Dragoi, la acordeon.

 *Reprezentantii primariei Cacica au participat la o întalnire în data de 06.10.2018 cu reprezentanți din Ministerul Turismului , profesori universitari de la Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava  și alți invitati .
Întalnirea a avut loc la Complexul Turistic "Casa Nationalitatilor" .
Participantii au dezbatut probleme legate de turismul local in comuna Cacica - prezent si viitor . Dupa întrunire participantii au vizitat Mina Cacica , Basilica Minor din Cacica , Complex Agrement Martisorul .

* Participarea angajatilor primariei la scoala de vară  „Cacica: Oameni și Sare”  iulie 2018.  Vezi imagini aici

 * Reprezentantii primariei Cacica au participat la prima conferință regională referitoare la implementarea Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 ce a avut loc în data 18 iunie 2018, la Piatra Neamț.

*In data de 13 martie 2018 reprezentantii primariei Cacica au participat la simpozionul organizat de Ministerul Turismului la sediul  primariei Sucevita -  Oportunitati de dezvoltare a Rutelor Culturale Europene in Romania

*Recent reprezentanţii comunei Cacica au participat la TARGUL BUCOVINEI parcarea Iulius Mall 17-19 octombrie 2014 - IASI

 

 

Reprezentanţii comunei Cacica au participat la Târgul de turism al Bucovinei Mamaia 2014

Promoveaza si informeaza despre valorile turistice ale comunei